Err

Indien u een account wil openen bij Millpledge Veterinary voor levering buiten de UK gelieve onze website te bezoeken http://www.millpledge.com en daar uw land/regio te selecteren en zo uw klantenformulier in te vullen.
Gezien de natuur van de Millpledge Veterinary produkten zal elke account aanvraag offline behandeld worden en een persoonlijke klant uitnodiging zal aan u verstuurd worden indien u een professionele dierenarts bent
Data aan ons doorgegeven zal niet aan derden worden vrijgegeven. Dank u voor uw interesse in Millpledge Veterinary en we zien er naar uit u te mogen helpen.
REGISTREREN

Chewy No-No™

(Code: FSS0550)
6,01 €
Bestellen
Chewy No-No™

Honden zijn van nature uit speels en nieuwsgierig. Interactie met andere honden en hun baasjes maakt deel uit van hun routine en is belangrijk voor hun sociale ontwikkeling. Zoals u weet houden honden en puppies ervan hun omgeving te verkennen door te snuffelen, proeven en soms door te bijten op objecten in het huis.

Natuurlijk moet men eerst de oorzaak van het kauwen onderzoeken vooraleer men de juiste behandeling kan doen, maar Chewy no-no kan de mensen reeds op weg helpen om te vermijden dat de huisdieren kauwen op persoonlijke spullen of meubels. Voor paardeneigenaars bvb kan chewy no-no helpen om het veulen te ontmoedigen op de staart te kauwen van de merrie.

Helpt tegen het kauw- of bijtproblemen van huisdieren en andere destructieve kauwgewoontes bij honden, katten en paarden. U kunt het spuiten op bvb kledij, tapijten, meubels, schoenen, poorten, afspanningen, stallingen, in de auto.


  • Chewy no-no best niet aanbrengen op open huid of wondes want dit kan prikken.

Spray op doelgebieden zoals kommen, tapijten, meubels, stallen, hekken, poorten en voertuigen.

TOP TIP! Te gebruiken op meubels of schoenen!