Err

Indien u een account wil openen bij Millpledge Veterinary voor levering buiten de UK gelieve onze website te bezoeken http://www.millpledge.com en daar uw land/regio te selecteren en zo uw klantenformulier in te vullen.
Gezien de natuur van de Millpledge Veterinary produkten zal elke account aanvraag offline behandeld worden en een persoonlijke klant uitnodiging zal aan u verstuurd worden indien u een professionele dierenarts bent
Data aan ons doorgegeven zal niet aan derden worden vrijgegeven. Dank u voor uw interesse in Millpledge Veterinary en we zien er naar uit u te mogen helpen.
REGISTREREN

Bandesive™

(Code: DQ01500)
Size :
Bandesive™
  • Bandesive™
  • Bandesive™Elastisch adhesieve bandage gelijnd, met kleefsel op binnen-of buitenkant, met rode gidslijn, en met geweven kanten. Katoen elastisch weefsel van hoge kwaliteit, water afstotend, geeft een hogere elasticiteit en uniforme druk. Ook gebruikt om verbanden te verstevigen op grote oppervlaktes.

  • Fijne elastische stof met niet-pluizende randen.
  • Kleeft over de volledige breedte, laat de huid ademen.
  • Rode gidslijn om te helpen bij het correct bandageren of overlappen.

De elastische adhesieve bandage met de beste eigenschappen in presentatie en design. Beschikbaar in twee uitvoeringen voor uw geprefereerde methode van aanbrengen.

Self-wound
Reverse-wound
Selve edge