Err

Indien u een account wil openen bij Millpledge Veterinary voor levering buiten de UK gelieve onze website te bezoeken http://www.millpledge.com en daar uw land/regio te selecteren en zo uw klantenformulier in te vullen.
Gezien de natuur van de Millpledge Veterinary produkten zal elke account aanvraag offline behandeld worden en een persoonlijke klant uitnodiging zal aan u verstuurd worden indien u een professionele dierenarts bent
Data aan ons doorgegeven zal niet aan derden worden vrijgegeven. Dank u voor uw interesse in Millpledge Veterinary en we zien er naar uit u te mogen helpen.
REGISTREREN

Accessibility

We zijn momenteel bezig onze website verder te ontwikkelen om te voldoen aan Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0.
We werken continu aan het verbeteren van de bereikbaarheid. Standaarden zoals kleurcontrast, grotere tekstopties, alt-tags, eenvoudige navigatie, transcripties en/of ondertitels voor alle audio- en visuele inhoud zijn al aanwezig. Toch werken we eraan om meer te doen.

Aangezien we ernaar blijven streven de informatie van onze site toegankelijk te maken voor alle tools die websitebezoekers kunnen gebruiken, vragen we u ons te helpen. Geef in het onderstaande formulier feedback op die ons kan helpen de webtoegankelijkheid te verbeteren.