Err

Indien u een account wil openen bij Millpledge Veterinary voor levering buiten de UK gelieve onze website te bezoeken http://www.millpledge.com en daar uw land/regio te selecteren en zo uw klantenformulier in te vullen.
Gezien de natuur van de Millpledge Veterinary produkten zal elke account aanvraag offline behandeld worden en een persoonlijke klant uitnodiging zal aan u verstuurd worden indien u een professionele dierenarts bent
Data aan ons doorgegeven zal niet aan derden worden vrijgegeven. Dank u voor uw interesse in Millpledge Veterinary en we zien er naar uit u te mogen helpen.
REGISTREREN
Transport (Europa)
Gratis vervoer voor bestellingen vanaf 60€ binnen België en Luxemburg. Voor Nederland, Duitsland en Frankrijk vanaf 100€ levering gratis. Andere landen op aanvraag. Voor bestellingen onder dit bedrag zal Millpledge zich het recht voorbehouden om een kleine vervoerskost aan te rekenen.
Levertermijn
Alle orders worden normaal binnen de 48u geleverd in Benelux. Voor Frankrijk, Duitsland en andere landen kan dit 3 tot 4 werkdagen zijn.
BTW of TAX aan de huidige tarieven waar van toepassing.
Voor bestellingen en leveringen binnen België of Nederland gelieve de website  www.millpledgeveterinary.nl
te gebruiken.
Voor bestellingen en leveringen naar Frankrijk, Luxemburg en België (Franstalig) gelieve de website  www.millpledgeveterinary.fr
te gebruiken.
Voor leveringen naar Noord-Amerika gebruik de website www.millpledgeveterinary.us
Voor leveringen naar China gelieve de website www.millpledge.cn te gebruiken.
Veiligheid voor kredietkaarten 
Wanneer u een order plaatst op onze website, zullen de kredietkaartnummers versleuteld worden met 128 bit encrypties. Ze worden enkel versleuteld wanneer ze onze computer bereiken, ze worden niet opgeslagen op geen enkele website. U kunt ook betalen tegen factuur indien u met ons kredietvoorwaarden hebt vastgelegd.
Privacybeleid Millpledge
Wij geven geen klantinformatie vrij aan derden, enkel wanneer de orders verwerkt worden tot afwerking van het order. In dit geval zullen derden geen informatie vrij geven aan andere derden.

Cookies worden gebruikt op deze site om uw aankopen of mandje te kunnen volgen en om uw leveradres op te slaan indien u de ‘remember me’ functie selecteerd. Ze worden ook gebruikt gedurende dat proces. U kunt cookies afzetten in uw browser. Indien u deze afzet zal u geen orders kunnen plaatsen of genieten van andere voordelen. Data opgenomen op deze website is gebruikt voor:
a. Opnemen en verwerken van klantorders
b. Beheer en verbeteren van de functies op deze site
c. Enkel informatie aan derden doorspelen voor levering van goederen
Retour van goederen
Beschadigde goederen, verkeerd bestelde goederen of niet-bestelde goederen moeten binnen de 14 dagen na ontvangst gemeld worden. De geretourneerde goederen moeten de originele barcode label bevatten. We kunnen geen goederen accepteren zonder gele barcode sticker.
Betaling
De facturen zijn betaalbaar contant na ontvangst van de goederen. De facturen zijn berekenbaar aan de lijstprijzen en volume kortingprijzen die geldig zijn op dat moment.