Err

Indien u een account wil openen bij Millpledge Veterinary voor levering buiten de UK gelieve onze website te bezoeken http://www.millpledge.com en daar uw land/regio te selecteren en zo uw klantenformulier in te vullen.
Gezien de natuur van de Millpledge Veterinary produkten zal elke account aanvraag offline behandeld worden en een persoonlijke klant uitnodiging zal aan u verstuurd worden indien u een professionele dierenarts bent
Data aan ons doorgegeven zal niet aan derden worden vrijgegeven. Dank u voor uw interesse in Millpledge Veterinary en we zien er naar uit u te mogen helpen.
REGISTREREN

Supple-Eze™ Equine

(Code: NPS1000)
Size :
Supple-Eze™ Equine

De meest geavanceerde combinatie van beschikbare biologische en pharmaceutisch geschikte ingredienten voor het behoud van soepele gewrichten bij paarden ne grote dieren. 

Supple-eze equine voorziet in een geconcentreerde bron van ingredienten die het lichaam nodig heeft om een normale en gezonde gewrichtsfunctie te behouden. Supple-eze equine bevat de hoogste concentratie van deze ingredienten per dagelijkse inname. 

Verschillende factoren zoals leeftijd, trauma, slechte voeding, training of oefening beïnvloeden het paard zijn natuurlijk vermogen om de effecten van slijtage op de gewrichten te bestrijden.
Supple-eze equine kan hierbij helpen en het paard onder deze condities te steunen.

Supple-eze equine is complementair en mag gebruikt worden naast veterinaire voorgeschreven medicijnen zoals steroiden, antibiotica en ontstekingsremmers. 
 1. |Toedieningsvoorschriften|
  Toedieningsvoorschriften (bij 500kg)

  Bij paarden die niets eerder gebruikt hebben, de eerste 20 dagen eventueel 25ml 2x per dag. Nadien de hoeveelheid met de helft reduceren voor het onderhoud.
  Indien u poeder gebruikt geef 2 schepjes (20gr) de eerste 20dagen en dan 1 schepje (10g) per dag als onderhoud voor een paard van min 500kg. Zie onderstaande tabel.

  POEDER CONTENTS PER 10G
  Glucosamine 5000mg
  Chondroitin 400mg
  MSM (Methyl-sulphonyl-methane) 400mg
  Vitamin E 46.5mg
  Manganese 19.1mg
  Hyaluronic Acid 7.7mg
  Super Oxide Dismutase 500u/mg pro

  LIQUID CONTENTS PER 50ML
  Glucosamine 10,000mg
  Chondroitin 2000mg
  MSM (Methyl-sulphonyl-methane) 2000mg
  Vitamin E 205mg
  Manganese 100mg
  Hyaluronic Acid 50mg
  Super Oxide Dismutase 12.5iu