Err

Indien u een account wil openen bij Millpledge Veterinary voor levering buiten de UK gelieve onze website te bezoeken http://www.millpledge.com en daar uw land/regio te selecteren en zo uw klantenformulier in te vullen.
Gezien de natuur van de Millpledge Veterinary produkten zal elke account aanvraag offline behandeld worden en een persoonlijke klant uitnodiging zal aan u verstuurd worden indien u een professionele dierenarts bent
Data aan ons doorgegeven zal niet aan derden worden vrijgegeven. Dank u voor uw interesse in Millpledge Veterinary en we zien er naar uit u te mogen helpen.
REGISTREREN

Invigorate™ Canine

(Code: IVC0250 )
Size :
Invigorate™ Canine
Een Nutraceutical aanvulling op stijve gewrichten te verzachten en mobiliteit te behouden.

Harde gelatine capsules die 250mg of 500mg poeder bevatten, koud procédé extract van Perna Canaliculus (Groen gelipte mossel Nieuw-Zeeland). Dit extract bevat een reeks nieuwe essentiële Omega-3 vetzuren, bekend als Eicosatetraeenzuur of ETA’s.

Invigorate canine biedt een natuurlijke alternatieve keuze in gewrichtssupplementen en kan beschouwd worden als een eerste keus optie in de behandeling van milde tot gemiddelde stijfheid van de gewrichten.

Invigorate canine is zeer efficiënt in gevallen van inferieure stijfheid van de gewrichten. Het laat het dier toe terug te komen tot een normale activiteit zoals bvb op te staan uit een liggende positie. Het verbeterd de ‘levenskwaliteit’ van vooral oudere chronisch stijve honden.

Bevat koud procédé extract van Perna Canaliculus (Groen gelipte mossel Nieuw-Zeeland).

Ondersteund door testen in de UK gefocused op gewrichtssoepelheid en mobiliteit.
   
 • Alle honden die behandeld werden vertoonden verbeteringen (N=10).
 • Bij de oudere honden waren de voordelen zichtbaar zonder enig neveneffect, zelfs bij de honden met vooraf bestaande problemen.
 • De resultaten bij de oudere honden waren zichtbaar door hun groter enthousiasme en betere mobiliteit tijdens de oefeningen.
 • Sommige honden met zware beperkingen die reeds langere tijd op gespecialiseerde dieten stonden toonden verbeteringen op gebied van gewrichtsmobiliteit wat toeliet de conventionele therapiën wat terug te schroeven.
 • Vele honden op andere therapiën konden de hoeveelheden verminderen, soms tot ¼ van de dagelijkse dosis.
 • Vele eigenaars deden de vaststelling dat de algemene gezondheid van het dier en vooral van de huid en vacht drastisch verbeterd waren.
 • De meeste eigenaren van de dieren werken nog altijd verder met dit produkt.
 1. |Description|
  Invigorate canine is een natuurlijk produkt en kan soms variëren. Dit zijn de gewoonlijke waarden. Bevat geen kunstmatige additieven.

  PROTEIN 45%
  FATS 8%
  ASH 29%
  CARBOHYDRATE 13%
  MOISTURE 5%
  ALPHA TOCOPHERAL 1.7mg/100g
  ENERGY 308kcals/100g

  Invigorate canine is een koud procédé extract van Perna Canaliculus (Groen gelipte mossel Nieuw-Zeeland) en bevat een reeks essentiële Omega-3 vetzuren, bekend als Eicosatetraeenzuur of ETA’s.

 2. |Administration|
  Invigorate Canine 250mg— Capsules Per Day

  Weight first 10 days ongoing
  Wt./20kg 4 2


  Invigorate Canine 500mg — Capsules Per Day

  Weight first 10 days ongoing
  Wt./20kg 4 2
  Wt./40kg 6 3