Err

Indien u een account wil openen bij Millpledge Veterinary voor levering buiten de UK gelieve onze website te bezoeken http://www.millpledge.com en daar uw land/regio te selecteren en zo uw klantenformulier in te vullen.
Gezien de natuur van de Millpledge Veterinary produkten zal elke account aanvraag offline behandeld worden en een persoonlijke klant uitnodiging zal aan u verstuurd worden indien u een professionele dierenarts bent
Data aan ons doorgegeven zal niet aan derden worden vrijgegeven. Dank u voor uw interesse in Millpledge Veterinary en we zien er naar uit u te mogen helpen.
REGISTREREN

Foal Stim™ 20ml

(Code: NPF0030)
Foal Stim™ 20ml

Is een uniek aanvullend diervoeder met colostrum en prebioticium (FOS), een oraal in te nemen pasta met appelsmaak in een klaar om toe te dienen spuit met 20ml. Voor pasgeboren veulens die zwak zijn, onder gewicht zijn, die zich niet goed zogen en zich niet zo goed voelen.

Een onmiddellijke energieboost, binnen de 2 uur door de vlug geabsorbeerde gluciden en verder binnen de 6 uur door de vetzuren.

Samenstelling:

Snel absorberende triglyceriden,
Essentiële vetzuren,
Glucose,
Colostrum fracties,
Prebioticum,
Vitamines A, D, B1, B2, B6, B12, FF & C
Ijzersulfaat
Tonische plantenextracten (Elleutherococcus & Fenegreek)
Appelsmaak

Toediening:
Zo vlug mogelijk na de geboorte, breng de spuit (zonder dop) in het achterste gedeelte van de mond van het veulen op de tong en dien een volle spuit toe. Breng het hoofd omhoog en wrijf onder de keel om het doorslikken te bevorderen. Volgende dag nogmaals herhalen.