Err

Indien u een account wil openen bij Millpledge Veterinary voor levering buiten de UK gelieve onze website te bezoeken http://www.millpledge.com en daar uw land/regio te selecteren en zo uw klantenformulier in te vullen.
Gezien de natuur van de Millpledge Veterinary produkten zal elke account aanvraag offline behandeld worden en een persoonlijke klant uitnodiging zal aan u verstuurd worden indien u een professionele dierenarts bent
Data aan ons doorgegeven zal niet aan derden worden vrijgegeven. Dank u voor uw interesse in Millpledge Veterinary en we zien er naar uit u te mogen helpen.
REGISTREREN

Aniset™ L/A IV set 2 & 4 Spike

(Code: HB06622)
Size :
Aniset™ L/A IV set 2 & 4 Spike
 • Aniset™ L/A IV set 2 & 4 Spike
 • Aniset™ L/A IV set 2 & 4 Spike
 • Aniset™ L/A IV set 2 & 4 Spike

IV infusieset voor grote dieren verkrijgbaar in versies met 2 en 4 aanprikpinnen. Ontworpen met veel geavanceerde snufjes en additionele componenten voor comfortabel en gemakkelijk gebruik.

 • ANISET L/A 2 SPIKE™ - Infuusset voor paarden of grote dieren voor 2 baxters aan te leggen, met afsluitklemmen en 2 aanprikpunten. 
 • ANISET L/A 4 SPIKE™ - Infuusset voor paarden of grote dieren voor 4 baxters aan te leggen, met de mogelijkheid om iedere baxters afzonderlijk af te klemmen en met 4 aanprikpunten. 
 • Iedere infuusset laat toe om grote volumes toe te dienen over langere periodes aan grote dieren, in het bijzonder aan paarden.
 • De infuusslang heeft een brede diameter (4.8mm) en is voorzien van robuuste onderdelen.
 1. |Features|
  Alle aanprikpinnen zijn scherp en geventileerd en hebben standaard elk een zwarte herbruikbare binder om vast te maken aan de IV vloeistofzakken voor meer veiligheid.

  In de infuusset met 2 aanprikpinnen is telkens een van de 2 buisjes bovenaan aan de aansluiting iets korter dan de ander, de ene 13cm, de andere 23cm, en deze komen dan samen aan de Y-vormige hals gepositioneerd op 20cm boven de druppelkamer. Dit laat toe 2 zakken aan te sluiten op verschillende hoogtes. Op elke van deze buisjes net onder de aanrpikpin is telkens een makkelijke afsluitklem om de vloeistof indien gewenst af te sluiten.

   

  Bij de infuusset met 4 aanprikpinnen hebben we 2 infuusarmen met telkens 2 aanprikpinnen zoals bovenstaand systeem. De infuusarmen zijn in verschillende hoogtes boven de druppelkamer gepositioneerd, de ene 12cm en de andere 17cm.

  Dit laat toe om 4 verschillende vloeistofzakken terzelfdertijd aan te sluiten in een cascadeformatie.

  Verder onderaan de infuusset met 2 of 4 aanprikpinnen is er een rotatieconnector ongeveer 3cm boven de druppelkamer. Deze laat toe dat de druppelkamer en het resterend stuk infuus onderaan kunnen roteren voor meer gemak alsook om het probleem van verwringing van de buis zoveel mogelijk te vermijden en indien toch om de buis makkelijker te ontrafelen.

   

  De grote duidelijke 100ml gegradueerde druppelkamer heeft een geïntegreerd injectiepoortje en een bacteriele filter met luchtfilter die kan afgesloten worden. Binnenin biedt de grote druppelingang  de mogelijkheid om een groot volume vloeistof of hoge debieten door te laten. Verder is er ook een blauwe plastieken vlotter die de druppelkamer afsluit indien deze leeg is waardoor men vermijd dat er lucht meegezogen word in de buis.

   

  Onderaan de druppelkamer is er een spiraal bevestigd van 65cm bestaande uit de beste kwaliteit polyethuraan, zeer helder met een goede extensie en terugveerkracht. (250cm lichtjes uitgerokken, 300cm volledig). Onmiddellijk hieronder is er een blauwe C-klem om de vloeistof af te sluiten en een handige schroefklem om de vloeistofsnelheid te regelen juist boven een stukje plooibare buis. Onder deze aansluiting zit 30cm buis met een Y-vormige latexvrije injectiepoort en een handige binder om vast te maken aan de manen van het paard.

   

  Dit infuus eindigt met een 15cm lang stukje buis met een mannelijk luer locksysteem dat kan roteren en een afsluitdopje om het infuus af te sluiten met vloeistof erin.

 2. |Calibration|Beide versies zijn verkrijgbaar in een steriele verpakking met alle gebruiksaanwijzingen en een gratis calibratiekit.
 3. |Videos|Millpledge AniSet L/A
  - Large Animal IV Fluid Set