Err

Indien u een account wil openen bij Millpledge Veterinary voor levering buiten de UK gelieve onze website te bezoeken http://www.millpledge.com en daar uw land/regio te selecteren en zo uw klantenformulier in te vullen.
Gezien de natuur van de Millpledge Veterinary produkten zal elke account aanvraag offline behandeld worden en een persoonlijke klant uitnodiging zal aan u verstuurd worden indien u een professionele dierenarts bent
Data aan ons doorgegeven zal niet aan derden worden vrijgegeven. Dank u voor uw interesse in Millpledge Veterinary en we zien er naar uit u te mogen helpen.
REGISTREREN

Aniset™ Foal (20 drops/ml)

(Code: HB06626)
Aniset™ Foal (20 drops/ml)
 • Aniset™ Foal (20 drops/ml)
 • Aniset™ Foal (20 drops/ml)
 • Aniset™ Foal (20 drops/ml)

Voor de toediening van vloeistoffen en medicatie aan dieren tijdens herstel van deshydratatie, ziekte, kwetsuren, operatieve ingrepen, uitputtende gebeurtenissen, onderzoek en geboorte.

   Available singly, packed sterile for single use in Millpack™ pouches.
  

 1. |Descriptions|
  Aniset Foal™ Geeft een veilige, uitrekbare anti-knik vloeistofbaan van de vloeistofbron naar de patient. Totale lengte van 3,9 meter.

  Aniset Foal™ Ideaal voor gebruik tijdens zowel operatie als tijdens de hospitalisatie wanneer de patient vrij wil bewegen in de stal.

  Aniset Foal™ Geeft een superieur bereik door de uitrekbare spiraalbuis voor korte of langere periodes van vloeistoftoediening.

  Aniset Foal™ De infuusset heeft een geïntegreerde superieure 360° rotatieconnector waardoor het dier vrij kan bewegen en draaien in de recovery zonder blokkage van het infuus. Samen met de Aniset anti-knik buis zorgt dit infuus voor een beveiligde toediening van vloeistof zonder blokkages in het spiraalsysteem wat vaak voorkomt bij andere inferieure merken.

  Aniset Foal™ – the ultimate all-encompassing fluid administration set provides complete peace of mind and uses many of the standard Millpledge components you are familiar with which are already used throughout our extensive Fluid Therapy Range.
  Aniset Foal™ is part of the Animill range of Fluid Therapy devices, using our own exclusive mouldings and bespoke extruded fluid line builds gained from over 25 years supplying Veterinary IV products. Aniset IV sets are designed and purpose built in Millpledge’s own cleanrooms exclusively for the veterinary professional and the challenging and more demanding conditions of the animal patient.
  Each Aniset Foal™ IV Set is physically inspected as a completed assembly for any defects not spotted during the various assembly inspections. Once having passed this inspection each set is individually pressure tested to 0.07MPa (10 p.s.i) minimizing the possibility of joint or component failures during use.
 2. |Features/Diagram|
    1   Makkelijke 15dpm  Millpledge druppelkamer met lange aanprikpin met 3 uitgangen (2 voor vloeistof ne 1 voor lucht) voor makkelijke en vlugge transitie van vloeistoffen zowel uit zakken of flacons. Bij de doorzichtige druppelkamer bevind zich ook onze Ani-Chamber Tag, een aanpasbare veiligheidssluiting om de aanprikpin vast te houden in de vloeistofzak of fles om te voorkomen dat de spike uit de fles of zak zal getrokken worden.

    2   Direct onder de druppelkamer is er een geïntegreerde superieure 360° rotatieconnector waardoor de patient vrij kan bewegen (in de meeste gevallen) zonder extra roterende plafondbevestigingen.

    3   Daarna volgt Millpledge z'n eigen Animill V-Bed vloeistofregelaar om uw debiet in te stellen, met een houder voor de buisjes. Ideaal om te gebruiken bij het voorbereiden van de set voor aansluiting op de catheter of verlengstukken zodat er geen contaminatie is.

    4   Onze veelzijdige en sterke Aniset R-klem met twee spanningsposities voor onmiddellijke 'aan/uit' controle van vloeistoffen.

    5   Twee door Millpledge geproduceerde veilige silicone injectiepoorten. Beide hebben een unieke beveiligde buitenring die naaldverwondingen voorkomt.
  5a Dichtste poort met vingerbescherming
  5b Verste poort

    6   Meer dan 3,1 meter Aniset anti-knik spiraalbuis met een stuk rechte buis geeft samen een totale lengte van 3,81 meter aan de set.

    7   Ani-Which-Way Mane Tie : Onze laatste ontwikkeling ! Zachte maar sterke PVC gestanst, vormbaar : Ani-Which-way op maat gemaakte manenbinder om het einde van de IV set te beveiligen dicht bij de catheter om het risico om de catheter te knikken te vermijden alsook om het uittrekken van de catheter tegen te gaan. Onze binder geeft veel mogelijkheden om vast te binden afhankelijk van het type patient. Deze bevorderen een goede en veilige vloeistoftoediening eens ze op hun plaats zijn. Iedere verpakking bevat een aantal instructies of opties naargalang uw methode.

    8   Luer lock voor een veilige aansluiting op een Aniset verlengstuk, Aniset T-connector of Anicath L/A catheter.

    9   Aniset Vloeistoffilter vervolledigt de lijn en geeft de mogelijkheid de set te vullen zonder de filterdop op het einde af te halen. Hierdoor gaat alle lucht eruit, maar geen vloeistof. Dit voorkomt verlies of gemors van medicatie en helpt voor een propere en droge omgeving.
   
 3. |Components/Instructions|
  Anti-knik IV infuusset voor veulens, kalveren en andere dieren.

  Het is aanbevolen dat u de onderdelen goed bestudeerd en de instructies leest voor gebruik. See diagram.
     
  De ANISET FOAL™IV vloeistoftoedieningsset als volgt aansluiten :
  Opgelet : De venipuncture moet eerst volledig zijn voor u de Aniset Foal aansluit op een Anicath L/A catheter, Aniset L/A verlengstuk of een Aniset standard flow verlengstuk.

  Voor u de ANISET FOAL™IV vloeistoftoedieningsset aanprikt in een vloeistofzak of flacon volg de onderstaande instructies:

  1) Indien u een indrukbare vloeistofflacon – of zak gebruikt zorg er dan voor dat de luchtfilter op de spike boven de druppelkamer goed gesloten is. Bij een glazen flacon of niet indrukbare flacon moet u de filter openzetten !
  2) Zorg ervoor dat de druppelregelaar volledig open is en sluit de klem onder de druppelregelaar.

  Hoe uw Aniset Foal aansluiten
  a) Prik de lange spike zoals gewoonlijk in de vloeistofzak of flacon en positioneer de Ani-Chamber Tag en gebruik de aanpasbare veiligheidssluiting om de aanprikpin vast te houden in de vloeistofzak of fles (bij een zak oppassen dat u de sluiting niet te hard aantrekten de vloeistof afsnoert). Deze bevestiging zal ervoor zorgen dat in alle gevallen buiten extreme gevallen van kracht de spike niet uit de fles of zak zal getrokken worden tijdens vloeistoftoediening. (zie figuur 1)

  b) Zachtjes persen op de druppelkamer om deze halfvol te laten lopen

  c) Open de blauwe klem onder de druppelregelaar. De lucht in de buis zal langzaam ontsnappen door de blauwe luchtfilter onderaan de infuusset en de buis moet volledig gevuld raken met vloeistof. NB. Kijk zorgvuldig na dat er nergens nog lucht in de buis zit. Heraanprikken indien nodigt.

  d) Wanneer alles klaar is voor aansluiting in de catether; sluit de blauwe klem en verwijder de blauwe luchtfilter op het einde van de set en bevestig de "spin lock” aansluiting op de catheter of op het verlengstuk.

  e) Open de blauwe klem en regel uw debiet met de druppelregelaar.

  BEVEILIG DE BUIS AAN DE NEK VAN DE PATIENT – GEBRUIK DE "ANI-WHICH WAY™” binder om te bevestigen aan de manen. (zie onderaan).  Met de "ANI-WHICH WAY™” manenbinder neemt u een klein beetje manen haar, positioneer de binder tegen de haren en breng wat haar door de "M”s en maak vast met de aanpasbare binders.

  ANDERE GROTE DIEREN : Bevestig de buis aan de halster of riem van de patient of oormerken.

  Manen binder. Vlecht Het – Buig Het – Draai Het – Bind Het
  Onze laatste ontwikkeling ! Zachte maar sterke PVC gestanst, vormbaar : Ani-Which-way op maat gemaakte manenbinder om het einde van de IV set te beveiligen dicht bij de catheter om het risico om de catheter te knikken te vermijden alsook om het uittrekken van de catheter tegen te gaan.